Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Награде ученицима

Председник општине Страхиња Павешковић, имао је част да 23.02.2024. године, заједно са директорима ОШ “Вук Караџић” и ОШ “Академик Радомир Лукић” додели 193 награде ученицима који су постигли одличан успех у претходној школској години.

Председник је данас посетио основне школе како би лично уручио Сретењске нграде истакнутим ученицима. Овај гест не само да подстиче успех, већ и промовише вжност обрзовања у друштву.


Такође, Председник општине Страхиња Павешковић данас је изјавио: “ Локална самоуправа општине Велика Плана препознаје изузетне таленте и постигнућа наших ученика у основним и средњим школама. Ова признања не само што истичу њихов труд, већ и инспиришу друге да теже високим циљевима у образовању. Данас желим да истакнем кључну улогу коју образовање младих игра у обликовању будућности наше општине. Улагање у образовање није само инвестиција у садашњост, већ и у темеље просперитетне будућности. Млади су носиоци промена, иновција и напретка.
Дакле, данас позивам све нас да заједно радимо на стварању образовног система који ће бити темељ наше општине у будућности.”